Snel rijbewijs halen Utrecht

Hier een overzicht van de mogelijkheden:

Rijopleiding    4 dagen

Rijopleiding    8 dagen

Rijopleiding  10 dagen

Rijopleiding in een week

Rijopleiding twee weken

Rijopleiding  drie weken

Rijopleiding vier weken

Rijopleiding  vijf weken

Rijopleiding  zes weken

4 dagen

8 dagen

10 dagen

twee weken

drie weken

vier weken

vijf weken

zes weken

Hoe snel wil jij je autorijbewijs halen? Dit mag je helemaal zelf bepalen! Bij ons kun je al binnen vier of 10 dagen je autorijbewijs halen. Doe je het liever iets rustiger aan? Dan kun je de opleiding ook vanaf drie weken tot drie maanden volgen. En als je de autorijlessen (schakel, automaat) op een andere manier wil spreiden, stellen we in overleg een lesschema op dat precies aansluit bij jouw behoeften. Deze spoedrijopleiding auto is mogelijk in alle provincies en regio's: Amersfoort, Breukelen, Doorn, Houten, Maarssen, Mijdrecht, Nieuwegein, Rhenen, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Woerden en Zeist.

Autorijlessen, examen en examengarantie voor één vaste prijs

De kosten van de opleiding zijn afhankelijk of je een beginnende of gevorderde leerling bent. Ben je een beginnende leerling, dan adviseren wij het pakket van 30 rijlessen (dit is inclusief een praktijkexamen en examengarantie). Voor gevorderde leerlingen adviseren wij het pakket van 20 rijlessen (dit is inclusief een praktijkexamen en examengarantie). Heb je al eens een examen gedaan? Dan kom je in aanmerking voor een van de twee her-examen pakketten. Zie voor meer informatie met betrekking tot de pakketten bovenstaand tabblad (Prijzen & Pakketten).

Autorijles nemen waar en wanneer het jou uitkomt

Of je nu in Amersfoort, Breukelen, Doorn, Houten, Maarssen, Mijdrecht, Nieuwegein, Rhenen, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Woerden of Zeist woont; Spoedopleiding Utrecht geeft je de mogelijkheid om overal in Utrecht snel je rijbewijs te halen. Meestal kan de instructeur je thuis komen ophalen. Ook het tijdstip van de rijles stemmen we af op jouw wensen. Doordeweeks kan dat zowel overdag als 's avonds, in het weekend alleen overdag.

Nu spoedcursus aanvragen »

Spoedcursus rijbewijs in je eigen regio!

Hoe snel wil jij je rijbewijs halen?

  • 4 dagen
  • 8 dagen
  • 10 dagen
  • 2 weken
  • 3 weken
  • 4 weken
× Home De opleiding Prijzen & Pakketten Jouw regio Inschrijven Theorie Over ons Contact

Aanmelden spoedcursus

Bel mij terug!